Facebook

Twitter

LinkedId

Training Van Belasting Naar Balans

Ontdek de kracht van biofeedback en balanstools met de training Van Belasting Naar Balans. Een pad naar lichamelijk evenwicht voor mensen met lichamelijke pijn of ongemak door stress, overbelasting of een verkeerde lichaamshouding. Het uitgangspunt van de training is dat lichamelijk evenwicht kan ontstaan als integratie plaatsvindt tussen houding, ademhaling en spiergebruik. Dus heb je genoeg van je

 • hoofdpijn
 • nekpijn
 • rugpijn
 • schouderklachten
 • en wil je met behulp van biofeedback, bewustwording en balanstools daadwerkelijke verandering mogelijk maken? Dan is deze training op jouw lijf geschreven!

  De training omvat 5 dagdelen over een periode van 2,5 maanden. Deelnemers kunnen thuis of op het werk oefenen met technieken voor biofeedback voor lichaamshouding, ademhaling en ontspanning, en spiergebruik. Door bewustwording van eigen patronen van disbalans te koppelen aan verandering met oefeningen in de vorm van balanstools, ervaren zij hoe een natuurlijke staat van balans mogelijk wordt. Tijdens de training hebben deelnemers toegang tot de website voor extra informatie en ondersteuning.

  Voor info zie de website www.vanbelastingnaarbalans.nl of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

  Kosten

  € 500,- inclusief materialen

  Locatie

  Al Nour, Bleekerstraat 17, Groningen