Facebook

Twitter

LinkedId

Voor wie is...

Voor wie? - Integratieve TherapieVoor wie? - Ware Zelf CoachingVoor wie? - Chakratransformatie

Integratieve Therapie?

In het algemeen is de Integratieve Therapie van Innerworks bedoeld voor mensen die zich (zwaar) belast voelen en daadwerkelijk tot de kern van de problematiek willen doordringen. Voor mensen die willen leren hoe ze zelf, op basis van innerlijke verandering, positieve uitkomsten in hun leven, werk, relatie(s), en/of ouderschap kunnen bewerkstelligen. Voor mensen die geen genoegen meer willen nemen met lijden en in plaats daarvan het leven willen leiden zoals het bedoeld is.

Oftewel

  • als je verlangt naar lichamelijke, emotionele of geestelijke ontwikkeling & groei
  • als je de verbinding wilt herstellen met die aspecten van jezelf of de wereld die in de verdrukking of vergetelheid zijn geraakt
  • als je uit de greep wilt raken van datgene wat je belast en belemmert in het zijn, of uitdrukken van wie je bent
  • als je je eigen afweermaskers onder de loep wilt nemen en de onderliggende waarheden (oude gevoelens, behoeften en realiteiten) wilt verwerken
  • als je je afvraagt waarom je zo sterk (of juist zo mat) reageert op bepaalde situaties of personen
  • als je meer in het Nu wilt leven en hier en nu gevoelens als Liefde, Vreugde, Mededogen, Vervulling en/of Geluk wilt ervaren

en het je daarbij prettig lijkt als iemand actief meekijkt in je belevingswereld, en je ruimte, uitleg, feedback, spiegeling en concrete richtaanwijzers geeft waardoor nieuwe wegen en ervaringen mogelijk worden.

Wil je meer weten over Integratieve Therapie?

Integratieve Coaching?

De Integratieve Coaching van Innerworks is geschikt voor jou als je actief aan de slag wilt met één of meer specifieke problemen, patronen en/of aandachtspunten in bijvoorbeeld:

  • werk
  • prive
  • relatie
  • ouderschap

en je wilt leren hoe je via het doorbreken van patronen en het verwerken van oude ballast, de verbinding met je Ware Zelf en je werkelijke potentieel kunt herstellen.

Dus wil je naast het coachingstraject van ongeveer 10 - 15 sessies, een half uur per dag besteden aan het scheppen van positieve veranderingen, dan is Integratieve Coaching misschien iets voor jou.

Integratieve Coaching leent zich heel goed voor werkgerelateerde coaching binnen ontwikkel- en/of herintegratietrajecten.

Wil je meer weten over Integratieve Coaching?

Integratieve Relatietherapie

Deze tekst volgt...

 

Heb je nog vragen over de verschillende begeleidingsvormen of weet je nog niet zo goed welke vorm bij jou past, mail of bel me dan!

 

Beroepsverenigingen

logo nfg_nieuw_smallrbnglogo smallnip-logo