Facebook

Twitter

LinkedId

Ervaringen

 • Integratieve Therapie

  van: Edith

  Dat therapie ook leuk en interessant kan zijn had ik van tevoren nooit gedacht. Ik weet nu hoe ik steeds gegijzeld werd door mijn oude patronen en belangrijker nog, hoe ik daar zelf weer uit kan komen! Door Integratieve Therapie voel ik me echt veel vrijer nu.

 • Ware Zelf Coaching

  van: Jaap

  De handvatten die ik tijdens Ware Zelf Coaching heb gekregen kon ik steeds gelijk in mijn werk toepassen. Ik snap nu veel beter waarom ik in bepaalde situaties ging wankelen, wat daaraan ten grondslag lag en welke keuzen ik als volwassene Nu heb. Een heel leerzaam, concreet traject, met als resultaat meer rust en stevigheid!

 • Integratieve Therapie

  van: Judith

  Integratieve therapie heeft mijn leven veranderd. Mijn dagelijkse angst en onzekerheid is verdwenen. Het komt nog wel eens op, maar dan weet ik wat ik kan doen om uit deze afweer te komen. Mijn verleden is mij niet meer de baas!

 • Ware Zelf Coaching

  van: Kim

  In mijn werk werd ik gedreven door de behoefte aan waardering, ik was altijd hard aan het werk en ging fors over mijn grens. Tijdens de Ware Zelf Coaching ben ik achter de dieperliggende oorzaak daarvan gekomen en dat heeft van binnenuit iets veranderd. Nu doe ik wat ik wil en voel ik me niet meer afhankelijk van een ander. En dat scheelt tonnen energie!

 • Integratieve Therapie

  van: Manon

  Uitgeput van depressies, geen zelfvertrouwen en met het gevoel niet bij de wereld te horen, kwam ik terecht bij Lidy. Hier kwam ik er langzamerhand achter dat ik zélf degene was die de gevangenis, mijn isolement in stand hield. Niet in staat te reageren vanuit mijn volwassen zelf bleek ik steeds weer mijn verleden te beleven. Dit weten en (door)voelen heeft mijn leven veranderd. In de afgelopen tijd zijn mijn depressies verdwenen, ik sta sterker in mijn schoenen en heb meer zelfvertrouwen. Het bewustwordingsproces dat in gang gezet is met de Integratieve Therapie heeft ervoor gezorgd dat ik meer mijn eigen keuzes kan maken. Lange tijd heb ik geleefd vanuit een “aquarium”; ik zag de anderen maar gescheiden door een glazen wand hoorde ik daar niet bij. Nu hoor ik erbij! Ik heb eindelijk de handvatten gekregen die ik zo nodig had. Hiervoor ben ik je erg dankbaar Lidy.

 • Ware Zelf Coaching

  van: Hans

  Ware Zelf Coaching en de begeleiding hierin van Lidy hebben mij laten inzien dat verandering en ontwikkeling van mensen en organisaties ook vooral vanuit je eigen focus te beïnvloeden zijn. Alles is terug te voeren op je eigen patronen en afweren en daarmee in het nu te brengen.

 • Integratieve Therapie

  van: Nynke

  Dankzij de therapieën van Lidy ben ik (weer) veel meer in verbinding gekomen met mezelf (mijn ware zelf) en mijn innerlijke kracht en rust, gewoon met wie ik ben en dat is simpelweg iets om heel gelukkig mee te zijn! Het leven wordt veel minder een gevecht. Én daardoor verlies ik mezelf ook veel minder in het contact met anderen, maar sta ik 'puurder' in verbinding met anderen, zonder de oude angsten die ik had. Wat een verrijking, dankjewel Lidy!

 • Intergratieve Therapie

  van: A. de Vries

  Ik was gevangene geworden van een pijnlijke, oude angst uit mijn kindbewustzijn. Deze angst voor eenzaamheid kwam telkens in mijn dagelijkse doen naar boven en nam de regie van mijn leven over. Door met Lidy samen de integratieve therapie aan te gaan, heb ik contact kunnen maken met de oude, onverwerkte pijn. Ik voel mij nu verbonden met mijn ware zelf, en ben vrij van mijn angst! Mijn leven is lichter, vrijer en vooral liefdevoller dan het ooit was.

Previous
Next